HU EN

Tolmácsolás

tolmácsolásAz InterContact fordítóiroda a különböző tolmácsolási feladatok ellátására hosszú évek óta a legfelkészültebb tolmácsokat foglalkoztatja, így – legyen szó bármely nyelvkombinációról és szakterületről – legigényesebb megrendelőink elvárásait is teljes mértékben ki tudjuk elégíteni.

Kérjen online ajánlatot szinkrontolmácsolásra, konszekutív tolmácsolásra vagy egyéb tolmácsolásra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!


Szinkrontolmácsolás

Ismerje meg a szinkrontolmácsolás alapvető jellemzőit, alternatív elnevezéseit és alkalmazási körét.

Tovább »


Konszekutív (követő) tolmácsolás

Ismerje meg a konszekutív tolmácsolás alapvető jellemzőit és alkalmazási körét.

Tovább »


Egyéb tolmácsolási formák

Ismerjen meg néhány további tolmácsolási formát, és tudja meg, ezek valójában melyik alapvető tolmácsolási formához tartoznak.

Tovább »


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: