A hivatalos fordítás vagy záradékolt fordítás köztes fázist képvisel a hiteles fordítás és az igazolás nélküli fordítás között: a fordítóiroda – a hiteles fordításhoz hasonlóan – nyilatkozatot tesz arról, hogy a fordítást képesítéssel rendelkező szakfordító végezte el kiváló minőségben, és a lefordított szöveg mindenben megegyezik az eredetivel.

Hivatalos igazolást bármely általunk fordított és tételesen lektorált anyagra ki tudunk adni. Az elkészült fordítás hivatalos igazolása a fordításhoz fűzött hivatalos, cégszerűen aláírt és lepecsételt igazolólappal történik, amelyet minden esetben a fordítás célnyelvén állítunk ki.

Figyelem: A hivatalos igazolással ellátott (záradékolt) fordításokat számos hivatal és intézmény elfogadja, az igazolás megrendelése előtt azonban mindenképpen ajánlatos tájékozódni a kérdésről az iratot, dokumentumot bekérő intézménynél. (Bizonyos esetekben csak hiteles fordítást fogadnak el.)

Kérjen online ajánlatot hivatalos igazolással ellátott fordításra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!