Honlapunkon a Fordítás, a Tolmácsolás és az Extra szolgáltatások menüpont alatt találja azokat a különféle szolgáltatásokat, amelyekkel az InterContact fordítóiroda ügyfelei rendelkezésére áll.

Ügyfélkörünkhöz elsősorban a magyar közigazgatás, valamint az Európai Unió különféle szervei, intézményei és ügynökségei tartoznak, továbbá szerződéses beszállítóként dolgozunk a versenyszféra számos üzletágában vezető szerepet betöltő magyar és nemzetközi vállalkozásának.

Átfogó szemlélettel kialakított minőségbiztosítási rendszerünk és a szakemberek gondos kiválasztása járul hozzá ahhoz, hogy különböző szakterületeken és nyelveken is az elvárt magas színvonalon, rugalmasan, mindenkor megrendelőink igényeihez alakítva teljesítsük a megbízásokat.

Az Ajánlatkérés menüpontra kattintva ingyenes ajánlatot kérhet tőlünk és a Kapcsolat menüpont alatt feltüntetett elérhetőségek bármelyikén pedig további felvilágosítással állunk rendelkezésére szolgáltatásainkról.

InterContact Budapest: Segítség a nyelvi kommunikációban!

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.