Cégünk az MSZ EN ISO 17100:2015, ISO 18587:2017 és MSZ EN ISO 9001:20159 szabványok szerint bevezetett minőségirányítási rendszerek szerint végzi fordítási és tolmácsolási munkáit. Társaságunk az általa tárolt, feldolgozott és továbbított adatainak kezelésére ill. az információtechnológiai rendszer működtetésre MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány szerinti rendszert működtet már évek óta, amit külső auditor évente felülvizsgál és ellenőriz.

Az InterContact Budapest szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

A minőségközpontú munkavégzést az adott szakterületre specializálódott fordítók, lektorok, tolmácsok kiválasztásával és a belső ellenőrzési rendszerünkkel biztosítjuk. Szakmailag és nyelvileg is magasan kvalifikált belső és külső munkatársakkal teljesítjük a megrendeléseket, akikkel szemben fontos elvárás a precíz munkavégzés és a határidőre történő teljesítés.

Cégünk több, mint 30 éve működik a fordítási/tolmácsolási piacon, az ez alatt felépített, több száz főt magában foglaló nyilvántartásunkból biztosítható a megfelelő végzettséggel, képesítéssel, szakmai ismerettel rendelkező, rátermett szakfordítók, lektorok és tolmácsok minőségi munkavégzése.

Megrendelőinktől folyamatos visszajelzést kérünk arról, mennyire voltak elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatással, és ezt figyelembe véve alakítjuk a munkamenetet. Ez a rendszer szintén hozzájárul ahhoz, hogy különböző szakterületeken is magas színvonalon, rugalmasan, mindenkor a megrendelő igényeihez alakítva végezhessük munkánkat.