HU EN

Szakfordítás

SzakfordításA szakfordítás elsősorban egy-egy gazdasági ágazat, iparág vagy szakma különböző tartalmú és típusú szövegeinek fordítását jelenti, ahol a szókincs (terminológia) meglehetősen kötött, és ahol az adott szakterület magas szintű ismeretére is szükség van.

Fordítóink ennek megfelelően meghatározott területekre szakosodnak (végzettség és/vagy érdeklődési kör szerint), és törekednek arra, hogy folyamatosan karbantartsák és továbbfejlesszék – gyakran anyanyelvi környezetben – megszerzett, magas szintű nyelvtudásukat.

Mivel a beszélt és az írott nyelv, a szakterületek, illetve ezzel együtt azok nyelvezete is folyamatosan változik, a felkészült, tapasztalt fordítóknak is széles körű és kitartó kutatómunkára van szükségük ahhoz, hogy magas nyelvi és szakmai színvonalú fordítást adjanak ki a kezükből.

Az InterContact fordítóiroda kiegészítő, értéknövelő szolgáltatásként vállalja a megrendelt fordítások technikai előkészítését is, amely elsősorban a forrásnyelvi fájl szövegszerkesztővel való feldolgozásra alkalmassá tételét jelenti, de kiterjedhet pl. kapcsolódó anyagok összegyűjtésére (szókincs) is. A kiegészítő szolgáltatások díját mindig az adott megrendelésre vonatkozóan, a feladat pontos ismeretében, megrendelőinkkel előzetesen egyeztetve határozzuk meg.

Irodánk rutinos, tapasztalt fordítói segítségével mindenkor a minőség és a mennyiség optimális egyensúlyának megteremtésére törekszik, hogy megrendelőink az elvárt minőségben és a megfelelő időben kapják kézhez a munkájukat segítő fordításokat.

Kérjen online ajánlatot fordításra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: