HU EN

Jogi nyilatkozat

Az InterContact® fordító- és tolmácsiroda ezt a weboldalt abból a célból tartja fenn, hogy a tevékenységéhez kapcsolódó információ a nyilvánosság számára könnyebben hozzáférhető legyen.

Adatvédelem

Az InterContact® Budapest Kft. ezúton nyilatkozik, hogy a webhelyen át tudomására jutott vagy tudomására hozott személyes vagy bizalmas adatokat, információkat kizárólag az érvényben levő adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően tárolja és tartja nyilván, továbbá az adatokat, információkat csak a megrendelések teljesítéséhez és a munkaszervezéshez elengedhetetlen mértékig használja fel, azokat harmadik fél tudomására nem hozza, rendelkezésére nem bocsátja. Az érintett kérésére az InterContact® Budapest Kft. a személyes vagy bizalmas adatokat, információkat törli nyilvántartásából.

Felelősség kizárása

Az InterContact® fordító- és tolmácsirodának nem áll módjában garantálni az oldalon szereplő, külső forrásokból származó információk megbízhatóságát. A weboldalon szereplő információk olyan külső internetes oldalakra mutathatnak, amelyek felett az InterContact® fordító- és tolmácsiroda nem gyakorol ellenőrzést, és így nem vállal felelősséget sem.

Az InterContact® Budapest Kft. webhelyén szereplő valamennyi adat és információ tájékoztató jellegű. Az InterContact® Budapest Kft. – bár törekszik a pontos tájékoztatásra – nem vállal felelősséget a webhely szövegeiben esetleg előforduló hibákért, tévedésekért, és egyúttal kizár minden felelősséget a webhelyen szereplő adatok és információk felhasználásából eredő közvetlen vagy közvetett károkért.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: