HU EN

Fordítás

Fordítás Irodánk a fordítási feladatok ellátására hosszú évek óta a legfelkészültebb szakfordítókat foglalkoztatja, így – legyen szó bármely nyelvkombinációról és szakterületről – legigényesebb megrendelőink elvárásait is ki tudjuk elégíteni.

Kérjen online ajánlatot szakfordításra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!


Szakfordítás

Ismerje meg a szakfordítás alapvető jellemzőit, és tudjon meg többet arról, mitől lesz a fordítás igazán jó.

Tovább »


Hivatalos fordítás (záradékolt fordítás)

Ismerkedjen meg a hivatalos fordítás alapvető jellemzőivel, és tudjon meg többet arról, hogy a hivatalos fordítás milyen körülmények között válthatja ki a hitelesített fordítást.

Tovább »


Fordítás hitelesítése

Ismerkedjen meg a hitelesített fordítás alapvető jellemzőivel, tudjon meg többet arról, mi alapján hitelesíthető a fordítás, és milyen előzetes tájékozódásra van szükség megrendelés előtt.

Tovább »


Lektorálás

Szakmai lektorálás? Tételes lektorálás? Anyanyelvi lektorálás? Tudjon meg többet arról, hogyan törekszünk az irodánk által készített magas színvonalú fordítások tökéletesítésére!

Tovább »


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: