HU EN

Extra szolgáltatások

szolgáltatásokFordítási és tolmácsolási megbízások mellett – kiegészítő, értéknövelő szolgáltatásként – vállaljuk kapcsolódó feladatok magas színvonalú teljesítését.

Kérjen online ajánlatot egyéb szolgáltatásainkra külön vagy akár más szolgáltatásokhoz kapcsolva az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!


Fordítási memória létrehozása

Tudja meg, a jövőben hogyan használhatók fel fordítástámogató eszközzel végzett fordításhoz a korábban anélkül készített fordításai.

Tovább »


Szószedet-összeállítás / terminológiagyűjtés

Tudja meg, mivel érdemes a hosszabb távú, folyamatos fordítási munkát kezdeni, hogy az az elvárások szerint szolgálja az egységes arculatot tükröző, hatékony kommunikációt.

Tovább »


Lokalizáció (honosítás)

Ismerkedjen meg a lokalizáció alapvető jellemzőivel, és tudjon meg többet arról, hogyan kezeljük az ilyesfajta projekteket.

Tovább »


Hallás utáni átírás, képanyag szövegének leírása

Tudja meg, hogyan érdemes hanganyagként rögzített vagy képanyagban szereplő szöveget fordítani, és milyen előnyei vannak az átírásnak.

Tovább »


Szinkrontechnika

Tudjon meg többet arról, milyen összetevőkkel szolgálja a megfelelő technikai háttér a szinkrontolmácsolás – és ezzel együtt az egész rendezvény – színvonalas lebonyolítását.

Tovább »


Kiadványszerkesztés (Desktop Publishing, DTP)

Ismerkedjen meg a kiadványszerkesztés alapvető jellemzőivel, és tudjon meg többet arról, hogyan illeszkedik a kiadványszerkesztés komplex szolgáltatásaink sorába.

Tovább »


Korrektúra (revízió)

Tudja meg, hogyan szűrhetők ki nyilvánosságra hozatal előtt a dokumentumban, szövegben található apróbb hiányosságok.

Tovább »


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: