HU EN

Aktuális

aktuális Honlapunkon ügyfeleink űrlap segítségével is kérhetnek ajánlatot, sőt a fordítandó dokumentumot is feltölthetik. Leendő fordítóink és tolmácsaink online jelentkezhetnek irodánkba. Az Aktuális menüpont alatt cégünkről (Híreink) és a fordítási üzletág szakmai híreiről olvashatnak (Szakmai hírek) Galériánkban irodánkról, munkatársainkról, jelentősebb eseményekről láthatnak fotókat. Jó böngészést kívánunk!


Híreink

Koronavírus tájékoztató

 Tekintettel a koronavírus nyomán kialakult általános helyzetre, irodánk nyitva tartásával kapcsolatban a következő tájékoztatást szeretnénk adni.

Frissítve: 2020. 03. 16

Tovább »


Szakmai hírek

Miközben a könyvtárak fejlesztik szolgáltatásaikat, a könyvtárhasználat csökkenő

Érdekes cikket jelentett meg Klaudy Kinga a Fordítástudomány legfrissebb (2017. 2. szám) idei számában.
Közzétette azt a levelezést, amiben a Fordítástudományi Doktori Programban résztvevők könyvtárhasználati szokásaikat írják le.

Frissítve: 2018. 03. 09

Tovább »


Galéria

Book of Lists 2014/2015

EZÜSTÉREM

Frissítve: 2014.12.02

Tovább »


Hasznos linkek, érdekességek

hasznos oldalakAz alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan, fordítással, nyelvvel, nyelvészettel kapcsolatos honlapot, melyeket reméljük, érdeklődő szakmabeli és nem szakmabeli látogatóink is szívesen böngésznek!

Tovább »


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: