HU EN

Fordítás hitelesítése

hiteles fordításMagyarországon a szakfordításról és tolmácsolásról szóló 24/1986. (VI.26.) MT rendelet szabályozza, hogy irodánk milyen szövegek esetében jogosult bármely nyelvre történő hiteles fordítás készítésére.

A külföldön felhasználásra kerülő fordításokról a magyar jogszabályok nem rendelkeznek, ezért ezekre minden esetben tudunk fordítás hitelesítést biztosítani.

A hazai felhasználásra kerülő dokumentumok esetében fordítás hitelesítést kizárólag céges anyagok (üzleti jelentések, szerződések, mérlegek, cégkivonatok, hivatalos cégdokumentumok, levelezések stb.) fordításánál tudunk biztosítani.

A hiteles fordítás csak tételes nyelvi lektorálással együtt rendelhető. Az elkészült fordítás hitelesítése külön hitelesítési díj ellenében, az eredeti vagy másolt dokumentumhoz és a fordításhoz fűzött, cégszerű hitelesítő igazolással történik. Az igazolást minden esetben a fordítás célnyelvén állítjuk ki; a dokumentum tartalmazza a fordítást végző szakember nevét és szakfordítói képesítésének számát is. A hitelesítéshez szükség van az eredeti dokumentum bemutatására.

Figyelem: Hiteles fordítás megrendelése előtt mindig tájékozódjon a hitelesítést kérő hivatalnál, intézménynél, hogy pontosan milyen elvárásoknak kell megfelelnie a fordításnak.

Kérjen online ajánlatot hiteles fordításra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: