HU EN

Szinkrontolmácsolás

A szinkrontolmácsolás szimultán tolmácsolás vagy konferenciatolmácsolás néven is ismert: a legmagasabb szintű nyelvi és szakmai felkészültséget, állóképességet, stressztűrést követeli meg, mivel a tolmácsnak az információt lényegében valós időben, megfelelő szövegtagolással és hanghordozással kell visszaadnia.

A tolmács fülkében ülve hallgatja és minimális időbeli eltolódással tolmácsolja az előadott szöveget, amely a hallgatósághoz – az ehhez szükséges, vezetékes vagy vezeték nélküli technika közbeiktatásával – fejhallgatón keresztül jut el.

A szinkrontolmácsolás egyhuzamban legfeljebb 20 percig folytatható, ezért a rendkívüli terhelés miatt a szinkrontolmácsok párban, egymást váltva dolgoznak.

Szinkrontolmácsolást jellemzően konferenciákon, nagyobb szabású előadásokon alkalmaznak. Ilyen jellegű szolgáltatás megrendelésekor ajánlott a megfelelő közvetítő technika megrendelése is, amellyel szintén készséggel állunk rendelkezésére.

Szinkrontolmácsolás szervezésekor ne feledje el megadni a rendezvény helyszínét, pontos időpontját és időtartamát, a tolmácsolási nyelvpárok számát és a várható hallgatói létszámot.

Kérjen online ajánlatot irodánktól az alábbi űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: