HU EN

„Vásárlási Kalauz” fordíttatóknak!

Mi alapján válasszam ki, hogy melyik céggel fordíttassam le a külföldi befektetőmnek írt üzleti ajánlatot? Hogyan találom meg a megfelelő tolmácsot közvetítő irodát a legújabb műtéti technikát bemutató előadásomhoz?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdések fogalmazódhatnak meg nap mint nap a fordítási-tolmácsolási területen és piacon kevéssé járatosak számára, akinek minőségi nyelvi közvetítői szolgáltatásra van szükségük.
A választás nem könnyű, mert mára Magyarországon is számtalan fordítóiroda kínálja számos területen, minőségben és árban szolgáltatásait.

Ahelyett, hogy itt most egyszerűen az InterContact fordító- és tolmácsirodát ajánlanánk e cikk olvasóinak figyelmébe, egy angol fordítóiroda kezdeményezéséről számolunk be, akik fordítási szolgáltatásokat értékelő katalógust jelentettek meg.

A katalógusból kiderül, hogy mire kell odafigyelnie a megrendelőnek, ha fordítási vagy tolmácsolási „termékre” van szüksége, és segít annak kiválasztásában is, hogy milyen területre specializálódott irodát érdemes megbíznia a munkával.

Forrás: http://www.stranslations.com/selecting_a_translation_service.asp


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: