HU EN

Mit tudhat egy tolmácsiroda?

…például információkkal szolgálni az adott ország demográfiai ill. nyelvi összetételéről, derül ki a PR Newswire cikkéből.

A Language Line Services az a szolgáltatás, amely az amerikai segélyhívók 90%-ának, állami cégeknek és nagyobb vállalatoknak azonnali tolmácsolást nyújt, így nem csoda, hogy adataik jelentik a legjobb és legnaprakészebb információkat a nem angol nyelvű lakosság eloszlásáról az USA-ban.
Nyilvántartásukból többek közt az is kiderül, hogy New York-ban, Chicagóban, és Dallasban az örmény nyelvű tolmácsolás igénybevétele 300%-al nőtt az utóbbi évben.

Forrás: http://www.nyest.hu/hirek/bevandorlot-nyelverol


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: