HU EN

Munkafolyamat

Az InterContact Fordítóiroda belső minőségbiztosítás rendszerének fő jellemzője a nemzetközi gyakorlatban is működő, átfogó minőségszemlélet, amely az alábbi elemeket foglalja magába:

Leendő megrendelőinkhez már az ajánlatkérés szakaszában külön kapcsolattartót rendelünk, aki az adott munka kapcsán minden kérdésben rendelkezésre áll. Egy személyben felelős a munkaszervezési, nyelvi és egyéb teendők kézben tartásáért, kiosztásáért, a kétirányú kapcsolattartásért, a határidők betartásáért és a minőségi munkavégzésért.

Projetex

Kifejezetten fordítóirodák számára fejlesztett munkaszervezési és beszállító-/ügyfélmenedzsment-szoftverünk segítségével az egyes megrendelések teljesítésében közreműködő beszállítókat mindig az adott területen magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező, képzett szakfordítók, lektorok és tolmácsok közül választjuk ki. A nagyobb európai nyelvekre történő fordításokkal elsősorban anyanyelvi szakfordítókat/lektorokat bízunk meg.

Fordítóinktól és lektorainktól a határidők és a megrendelői kérések pontos betartásán kívül elvárjuk azt is, hogy gondosan átolvasott, hiánytalan, helyesírásilag ellenőrzött szöveget juttassanak vissza irodánkhoz. A megrendelőnek való visszaküldés előtt, a belső ellenőrzés során a projektmenedzser formai és teljességi ellenőrzés végez minden anyagon. Külön megrendelésre a fordításokat tételesen lektoráljuk.

A megbízás teljesítése közbeni folyamatos kapcsolattartás, egyeztetés és az utólagos elégedettségmérés révén gyorsan és rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink különleges vagy változó igényeihez is, hogy a későbbiekben elkerüljük az esetleg felmerülő hasonló problémákat, nehézségeket.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: