HU EN

Minőségbiztosítás

iso17100 tanúsított rendszeriso9001Cégünk az MSZ EN ISO 17100:2015 és MSZ EN ISO 9001:20159 szabványok szerint bevezetett minőségirányítási rendszerek szerint végzi fordítási és tolmácsolási munkáit. 

Az Intercontact Budapest Kft. szakmai felelősségbiztosítással  rendelkezik.

A minőségközpontú munkavégzést az adott szakterületre specializálódott fordítók, lektorok, tolmácsok kiválasztásával és a belső ellenőrzési rendszerünkkel biztosítjuk. Szakmailag és nyelvileg is magasan kvalifikált belső és külső munkatársakkal teljesítjük a megrendeléseket, akikkel szemben fontos elvárás a precíz munkavégzés és a határidőre történő teljesítés.

Cégünk több, mint 25 éve működik a fordítási/tolmácsolási piacon, az ez alatt felépített, több száz főt magában foglaló nyilvántartásunkból biztosítható a megfelelő végzettséggel, képesítéssel, szakmai ismerettel rendelkező, rátermett szakfordítók, lektorok és tolmácsok minőségi munkavégzése.

Megrendelőinktől folyamatos visszajelzést kérünk arról, mennyire voltak elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatással, és ezt figyelembe véve alakítjuk a munkamenetet. Ez a rendszer szintén hozzájárul ahhoz, hogy különböző szakterületeken is magas színvonalon, rugalmasan, mindenkor a megrendelő igényeihez alakítva végezhessük munkánkat.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: