HU EN

Konszekutív (követő) tolmácsolás

Konszekutív tolmácsolást vagy követő tolmácsolás jellemzően üzleti tárgyalásokon vagy delegációk találkozóin alkalmaznak.

A tolmácsolás ezen formájában a tolmács az előadott szöveget összefüggő – többnyire néhány mondatra osztott – gondolati szakaszokban közvetíti a hallgatóságnak, mintegy követve az előadót (ebből ered az elnevezés).

A tolmácsnak igen gyakran mindkét irányba tolmácsolnia kell.

Közvetítő technikai berendezésre ugyanakkor jellemzően nincs szükség, mivel a felek közvetlenül érintkeznek.

Kérjen online ajánlatot konszekutív tolmácsolásra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: