HU EN

Hivatalos fordítás (záradékolt fordítás)

hivatalos fordításA hivatalos fordítás vagy záradékolt fordítás köztes fázist képvisel a hiteles fordítás és az igazolás nélküli fordítás között: a fordítóiroda – a hiteles fordításhoz hasonlóan – nyilatkozatot tesz arról, hogy a fordítást szakfordító végezte el kiváló minőségben, és a lefordított szöveg mindenben megegyezik az eredetivel.
Hivatalos igazolást bármely általunk fordított és tételesen lektorált anyagra ki tudunk adni. Az elkészült fordítás hivatalos igazolása a fordításhoz fűzött hivatalos, cégszerűen aláírt és lepecsételt igazolólappal történik, amelyet minden esetben a fordítás célnyelvén állítunk ki.

Figyelem: A hivatalos igazolással ellátott (záradékolt) fordításokat számos hivatal és intézmény elfogadja, az igazolás megrendelése előtt azonban mindenképpen ajánlatos tájékozódni a kérdésről az iratot, dokumentumot bekérő intézménynél. (Bizonyos esetekben csak hiteles fordítást fogadnak el.)

Kérjen online ajánlatot hivatalos igazolással ellátott fordításra az ajánlatkérési űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosításért!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: