HU EN

Gyakornoki tapasztalatok

Külföldi tanulmányaim befejezése előtt kerültem az InterContact Budapest Kft-hez, fordítói gyakornoki pozícióba.

Az iskolapadból hirtelen az irodai íróasztal mögött, szótárak rengetegében találtam magamat, lelkesen, bizonyítási vágytól égve.

A kollégák kedves fogadtatásának és segítőkészségének köszönhetően pillanatok alatt sikerült beilleszkednem, átlátni egy széles ügyfél- és beszállítói körrel rendelkező fordítóiroda működését.

A mindennapi nyelvi, fordítási feladatok, az irodai mentoraim odafigyelése mind hozzásegítettek ahhoz, hogy pályakezdőként – a sokéves elméleti képzés után – megszerezzem a megfelelő gyakorlati alapokat.
Ezenkívül több szakmai konferencián, fórumon is részt vehettem, a fordítói és tolmácsszakma számos nagy tudású képviselőjével találkoztam, meghallgathattam előadásaikat, melyek szintén nagyban hozzájárultak szakmai fejlődésemhez.

Ezúton is köszönöm az InterContact csapatának a támogatást és a lehetőséget!

Kállai MártaAjánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: