HU EN

Híreink

 


Koronavírus tájékoztató

 Tekintettel a koronavírus nyomán kialakult általános helyzetre, irodánk nyitva tartásával kapcsolatban a következő tájékoztatást szeretnénk adni.

Frissítve: 2020. 03. 16.

Tovább »Családbarát munkahely

 Az Intercontact Budapest Kft ez év közepén jelentkezett a Családbarát Hely tanúsítási programba, aminek eredményeként a Családbarát Munkahely tanúsító védjegy Bronz fokozatát nyerte el.

Frissítve: 2019. 12. 16.

Tovább »Közlemény 2019

Kedves Fordítók!

Több fordító értesített bennünket arról, hogy Adam Hatter néven valaki, visszaélve cégünk nevével, logójával és címével, fordításokat rendel meg a nevünkben. Az általa megadott e-mail-cím (vendor.intercontact@gmail.com) nem a mi e-mail-címünk. Kérünk mindenkit, hogy ha ilyen e-mail-címről és Adam Hattertől érkezne megrendelés, ne fogadja el a megbízást, mivel csalóról van szó.

Köszönettel: az Intercontact Budapest Kft. csapata

Frissítve: 2019. 11. 21.

Tovább »Közlemény

Az internetesen portálon megjelent Intercontact Mérnökiroda Kft semmilyen kapcsolatban nem áll az Intercontact Budapest Kft-vel !

Frissítve: 2018. 05. 04.

Tovább »Az Intercontact Budapest Kft megbízhatónak minősített adózó!

Az adózás rendjéről szóló jogszabály 2016. január 1-től vezette be az adózói minősítés intézményét. A 2018. január 1-től hatályos új, adózás rendjéről szóló törvény is tartalmazza az erre vonatkozó szabályokat.

Frissítve: 2018. 01. 31.

Tovább »EZÜSTÉREM! Book of Lists 2014/2015

Büszkén jelenthetjük be, hogy az InterContact a második helyen áll a fordítóirodák rangsorában, amely az idei Listák Könyvében jelent meg, és amely a cégeket árbevételük alapján rangsorolja. Csak az OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.) tudott megelőzni minket.

Frissítve: 2014. 12. 02.

Tovább »Book of Lists - Fordítóirodák listája 2013

A 2013-as év forgalmi adatait figyelembe véve az InterContact Budapest Kft. a negyedik legnagyobb hazai fordítóiroda a Budapest Business Journal kiadásában megjelenő Book of Lists/Listák könyve összesítése alapján.

Frissítve: 2012. 11. 29.

Tovább »Book of Lists - Fordítóirodák listája 2009/2010

A 2009-es év és 2010 első félévének forgalmi adatai szerint az InterContact Budapest Kft. a második legnagyobb hazai fordítóiroda a Budapest Business Journal kiadásában megjelenő Book of List/Listák könyve összesítése alapján.

Frissítve: 2011. 01. 04.

Tovább »Gyakornoki tapasztalatok

Külföldi tanulmányaim befejezése előtt kerültem az InterContact Budapest Kft-hez, fordítói gyakornoki pozícióba.

Frissítve: 2010. 03. 10.

Tovább »„A lektori kompetencia” – Horváth Péter Iván doktori értekezése

Irodánk mindig is figyelemmel kísérte a fordító és tolmács szakmához kapcsolódó eseményeket - emellett rendszeresen és aktívan részt veszünk különböző szakmai fórumokon, vitákon, konferenciákon, valamint hangsúlyt fektetünk a pályakezdő szakemberek támogatására (gyakornoki programok, külső és belső munkatársak szakmai képzései).

Frissítve: 2010. 03. 09.

Tovább »Megújult honlapunk!

Üdvözöljük az InterContact Budapest Kft. megújult internetes oldalán! Cégünk honlapja mostantól átfogóbb, átláthatóbb tartalommal és többféle szolgáltatással áll rendelkezésükre.

Frissítve: 2009. 09. 16.

Tovább »1


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: