HU EN

Hasznos tudnivalók tolmácsolás megrendelésekor

Mennyibe kerül a tolmácsolási szolgáltatás?

Mint a fordításnál, a tolmácsolásnál is több tényezőtől függ az ár: a tolmácsolás nyelvétől, időtartamától, helyszínétől, témájától, stb.
Ha pontos árajánlatot szeretne kapni az Önt érdeklő szolgáltatásról, kattintson ide, és töltse ki az űrlapunkat. Minél több információt ad meg, annál pontosabb ajánlatot tudunk adni Önnek.

Mennyivel korábban kell megrendelnem a tolmácsolást?

Minél korábban rendeli meg a tolmácsolást, annál valószínűbb, hogy a témához és a tolmácsoláshoz legmegfelelőbb kollégát tudjuk lefoglalni Önnek. Tolmácsaink sokszor már hetekre, vagy hónapokra előre le vannak foglalva.

Milyen fajta tolmácsolások léteznek?

A különböző tolmácsolási típusokról itt olvashat bővebben. Ha továbbra is bizonytalan afelől, hogy Önnek melyik lenne a legmegfelelőbb, keresse kollégáinkat a megadott telefonszámokon.

Milyen nyelvekről ill. nyelvekre vállalnak tolmácsolást?

Tolmácsaink az európai nyelveket, ill. a főbb ázsiai és egyéb nagy nyelveket (pl. arab, orosz, kínai, japán, stb.) fedik le. A ritkább nyelveknél fontos, hogy minél hamarabb megkapjuk a tolmács megrendelését, mivel ezeknél a nyelveknél a kollégák száma limitált, így nem tudjuk mindig garantálni, hogy az adott időpontra még nincsenek lefoglalva a kollégák.

További kérdései vannak a tolmácsolási folyamattal kapcsolatban?

Hívja a +36 1 269 1153-as, vagy a +36 1 269 1154-es számokat, és kollégáink készséggel válaszolnak kérdésére.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: