HU EN

Hasznos tudnivalók fordítás megrendelésekor

Szeretném tudni, hogy mennyibe kerül és milyen gyorsan készül el egy szöveg fordítása. Mit tegyek?

Kattintson az Ajánlatkérés menüpontra, majd töltse ki az itt feltüntetett mezőket. Minél több információt ad meg, annál pontosabb ajánlatot tudunk adni Önnek. Fontos, hogy amennyiben lehetséges, töltse fel a fordíttatni kívánt dokumentumot is, mert ennek hiányában csak egy becslést tudunk adni (amely a tényleges ártól akár jelentős mértékben is eltérhet).

Mi alapján adják az ajánlatot?

Az elszámolási egységünk a forrásnyelvi dokumentum szavainak száma (tehát nem a leütések vagy az oldalak száma). A végső árat továbbá befolyásolja a határidő, az anyag nyelve, terjedelme, témája, stb.

Mit tegyek, ha megfelel számomra az ajánlat, amit kaptam?

Legyen kedves egy válaszlevelet (emailt) küldeni nekünk, amelyben elfogadja az ajánlatot és megadja a számlázási adatait is (név, cím, cég esetén adószám), ill. jelzi felénk, hogy az előleget készpénzben vagy átutalással szeretné rendezni. Az előleg befizetése után elkészítjük a fordítást az egyeztetett határidőre.

Hiteles fordítást is vállalnak?

Igen. A Fordítás hitelesítése menüpontban megtudhatja, hogy milyen típusú dokumentumokat áll módunkban hitelesen fordítani.

További kérdései vannak a fordítási folyamattal kapcsolatban?

Hívja a +36 1 269 1153-as, vagy a +36 1 269 1154-es számokat, és kollégáink készséggel válaszolnak kérdésére.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: