HU EN

Cégtörténet

Az InterContact® Budapest Kft. fordítóiroda jogelődje 1988-ban alakult; irodánk jelenlegi jogi formájában 1991 óta működik.

A megalakulást követő 15 évben irodánk folyamatos fordítási és tolmácsolási feladatokat láttunk el:

  • A banki szervezet-korszerűsítésekben (OTP Bank Nyrt, K&H Bank Zrt, MHB stb.)
  • Az energetikai vállalatok modernizációjában (ERBE, MVM, Paks st.)
  • Az EU csatlakozást megelőző időszakban a közösségi joganyag átültetésében (Igazságügyi Minisztérium).

Magyarország EU csatlakozását követően – több mint 10 éve – az EU szervei, intézményei részére végzünk fordítási munkákat. (EU Parlament, DGT, Európai Bizottság, Cdt stb.), megrendelőink által is igazolt magas színvonalon.

A hazai közigazgatásban irodánk elsősorban olyan megrendelőkkel áll kapcsolatban, ahol a versenyképes ár mellett a szakmai és nyelvi színvonal is jelentős súlyt képviselt.

A versenyszférában ezernél is többre tehető azoknak az – üzletágukban vezető szerepet betöltő –  vállalkozásoknak a száma, akiknek az InterContact® Fordítóiroda fennállása óta magas színvonalon nyújtott vagy nyújt ma is fordítási vagy tolmácsolási szolgáltatást a legkülönfélébb szakterületeken.

Társaságunk alapító tagja a Professzionális Fordításszolgáltatók Egyesületének (proford.hu/proford/hu/ ):

Az InterContact© Budapest kft regisztrált a legnagyobb fordítói fórumokon is:

.

A Fordítás, a Tolmácsolás és az Egyéb szolgáltatások menüpont alatt találja azokat a különféle szolgáltatásokat, amelyekkel az InterContact® fordítóiroda ügyfelei rendelkezésére áll.

Az Ajánlatkérés menüpontra kattintva ingyenes ajánlatot kérhet tőlünk, a Kapcsolat menüpont alatt feltüntetett elérhetőségek bármelyikén pedig további felvilágosítással állunk rendelkezésére szolgáltatásainkról.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: