HU EN

ProZ.com virtuális konferencia – a magyar memoQ sikere

A 2004-ben alapított, magyar tulajdonú Kilgray Kft. által kifejlesztett memoQ fordítómemória-szoftver viszonylag új terméknek számít a fordítástechnológiai piacon, ennek ellenére már második a világranglistán. A termék nagy nemzetközi érdeklődést váltott ki a ProZ.com fordítóirodáknak szóló virtuális konferenciáján, 2010. október 13-án.

A Kilgray standját a mintegy 10 000 regisztrált konferencia-résztvevő közül ezren látogatták meg, ezzel a cég látogatottsági szempontból számos vetélytársát maga mögé utasította és rengeteg pozitív visszajelzés birtokában, kiemelkedő sikerrel zárta a seregszemlét.

 http://www.nyest.hu/hirek/magyar-siker-a-virtualis-konferencian


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/proz-com-virtualis-konferencia-a-magyar-memoq-sikere