HU EN

Juvenes Translatores – fiatal fordítók uniós versenye

Február 4-én pénteken hirdettek eredményt a Juvenes Translatores című, az uniós tagországok fiatal fordítói számára rendezett megmérettetésen. A magyar győztes Czenthe Anna, a Deák Téri Evangélikus Gimnázium tanulója lett.

A még tavaly lezajlott versenyen több mint háromezer 17 éves diák vett részt és összesen 1600 oktatási intézmény nevezte be tanulóját, ami rekordnak számít a verseny történetében. Mind a 27 uniós tagállamból hirdettek győztest, akik jutalmul egy-egy háromnapos brüsszeli utazáson vehetnek részt, melynek keretében április 7-én részt vesznek majd az ünnepélyes díjkiosztón is.

A magyar nyertesnek ezúton is gratulálunk és tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/juvenes-translatores-fiatal-forditok-unios-versenye