HU EN

Hatékony a gépi fordítás?

A BBC is tesztelte a Google új fordítóprogramját. A teszt során egy e célból létrehozott internetes oldalon hagytak üzenetet felhasználók a világ minden tájáról angol, arab, kínai, portugál, spanyol, perzsa és indonéz nyelveken.

A Google automatikus fordító szoftvere a várakozásokhoz képest is meglepően jó eredménnyel ültette át az egyes szövegeket a másik hat nyelvre.

A felhasználók többnyire elégedettek voltak a 80-90%-os tartalmi pontosságúra becsült szövegekkel.
A szakértők szerint a jelenlegi fordítási programok már most használható eredményt tudnak nyújtani, ami a fejlesztésekkel csak javul – bár azt is hozzátették, hogy a fordító szoftverek szolgáltatásai nem fogják felülmúlni az emberi fordítás hatékonyságát.

Forrás: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8575526.stm


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/hatekony-a-gepi-forditas