HU EN

Fordítók és Tolmácsok Őszi Konferenciája, 2011.

A Magyarországi Fordítóirodák Egyesülete, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szervezésében 2011. szeptember 30-án pénteken 8:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a kilencedik Fordítók és Tolmácsok Őszi Konferenciája, melynek idén az International Business School (II. kerület, Budapest, Tárogató út 2-4.) ad otthont.

Az idei program három hívószava az „Érték, Minőség, Piac”: ezek összefüggéseit, szerves együttműködését és a kapcsolódó szakmai kihívásokat vizsgálják a különböző előadások, fórumok és kerekasztal beszélgetések keretében.

Az idei rendezvény díszvendége Prof. Dr. Hámori József, a Magyar UNESCO Bizottság elnöke.

A rendezvény résztvevőiről, programjáról és a jelentkezésről részletes információkat találhatnak az alábbi honlapon:

http://www.translationconference.com


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/forditok-es-tolmacsok-oszi-konferenciaja-2011