HU EN

Az EU nyelvpolitikája – a magyar elnökség nyelvi előkészítése

Az ELTE BTK Fordító- és Tolmácsképző Tanszéke szervezésében 2010. november 26-án pénteken délután kerül sor a magyar elnökség nyelvi előkészítésének kérdéseivel foglalkozó konferenciára.

A rendezvényt délután 13:30-kor az ELTE BTK dékánja, Dezső Tamás és helyettese nyitják meg rövid köszöntő keretében, majd az Európai Bizottság Tolmácsolási Főigazgatóságának főigazgatója, Marco Benedetti tart előadást az uniós nyelvhasználattal kapcsolatos távlati elképzelésekről. Ezt követően az ELTE és a BME fordító- és tolmácsképzéseiről hallhatunk bemutatkozó előadásokat, illetve projektismertetéseket az intézmények képviselőitől.

Helyszín: ELTE BTK Tanácsterme (1088 Budapest, Múzeum krt. 4. A épület).

Időpont: 2010. november 26. péntek, 13:30-tól 16:00 óráig


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/az-eu-nyelvpolitikaja-a-magyar-elnokseg-nyelvi-elokeszitese