HU EN

A magyar fordítók és tolmácsok napja / 2010. március 25-26.

Az ELTE BTK Fordító- és Tolmácsképző Tanszéke valamint az OFFI szervezésében idén is megrendezésre kerülő konferenciára - március 25-én az ELTE Múzeum körúti épületében, 26-án az Országházban – kétnapos programsorozattal várják a szakmabelieket, de természetesen a fordítás és a tolmácsolás iránt érdeklődőket is.

Előadások hangzanak el többek között olyan sokak számára érdekes és a szakma számára meghatározóan fontos témákban, mint az európai uniós szövegek fordítása, vagy a számítógépes nyelvészet.

A meghívó és a részletes program az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://www.elteftt.hu

A rendezvényen bárki ingyenesen részt vehet, de a Parlamentben tartandó előadásokra előzetes regisztráció szükséges (március 19-ig a vezsenyi@offi.hu e-mail címen).


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/a-magyar-forditok-es-tolmacsok-napja-2010-marcius-25-26