HU EN

A Fordítási Főigazgatóság (DGT) „Fordítás az Európai Bizottságnál: 1958 – 2010” címmel rendez konferenciát 2010. március 12-én Brüsszelben

2010. március 12-én Brüsszelben kerül megrendezésre a Fordítási Főigazgatóság szervezésében a „Fordítás az Európai Bizottságnál: 1958 – 2010” című konferencia.

 A rendezvény középpontjában a DGT legfrissebb tanulmánya áll, mely bemutatja az Európai Unióban működő nyelvi szolgáltatásokat az EGT megalapításától napjainkig.

A tanulmány az alábbi linkre kattintva érhető el: http://ec.europa.eu/dgs/translation/publications/studies/index_en.htm

A konferencia programja a következő oldalon tekinthető meg: http://ec.europa.eu/dgs/translation/index_fr.htm.

Kérdezzen a résztvevőktől, valamint kövesse élőben a konferenciát: http://webcast.ec.europa.eu/eutv/portal/index.html


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/szakmai-hirek/a-forditasi-foigazgatosag-dgt-forditas-az-europai-bizottsagnal-1958-2010-cimmel-rendez-konferenciat-2010-marcius-12-en-brusszelben