HU EN

Projektmenedzsereket keresünk - 2019.02.11.

Feladatok: fordítási és tolmácsolási projektek teljes körű menedzselése, kapcsolattartás az ügyfelekkel, a fordítókkal és lektorokkal, valamint adminisztratív teendők.

Előnyt jelent a fordítóirodában és/vagy ügyfélmenedzsment területén szerzett tapasztalat, illetve valamilyen fordítástámogató szoftver (elsősorban memoQ vagy Trados) ismerete.
Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal és fizetési igény megjelölésével az office@icontact.hu címen.

Legfontosabb szempontok: megbízható írásbeli és szóbeli angol nyelvtudás; precizitás; kiváló kommunikációs, együttműködési és szervezőkészség; terhelhetőség és stressztűrés; önálló és csapatban történő munkavégzésre való alkalmasság; az MS Office programok erős felhasználói szintű ismerete.

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: