HU EN

XX. Jubileumi Vezérigazgató Találkozó – A növekedés esélyei

Sárvár, 2010. szeptember 29. – október 1.

A Central European Business Centre Hungary Kft. „A növekedés esélyei” mottó jegyében rendezte meg a XX. Jubileumi Vezérigazgatói Találkozót Sárváron, a Spirit Hotelben, 2010. szeptember 29. és október 1. között.

Az immár 10 éves múltra visszatekintő rendezvénysorozat elsődleges célkitűzése, hogy aktuális, átfogó képet adjon „a nemzetközi és a hazai gazdaság állapotáról, a társadalmi élet trendjeiről és feszültségeiről, a gazdaság különböző szektorainak állapotáról, a vállalatok eredményeiről és terveiről”.

A rendezvény házigazdái és moderátorai, Bögel György (CEU Business School) és Havas István (Ernst & Young Tanácsadó Kft.) mellett a hazai gazdasági és politikai élet elitje képviseltette magát: mintegy 300 hazai cég vezetője, és több magas rangú állami tisztségviselő is részt vett az eseményen.

A konferencián elhangzó előadások, prezentációk és kerekasztal-beszélgetések szinkrontolmácsolását az InterContact Budapest Kft. biztosította, angol-magyar és magyar-angol nyelvkombinációban. Cégünk legkiválóbb szakembereit delegálta az eseményre, és a visszajelzések alapján a tolmácsok magas szakmai színvonalon látták el feladatukat, munkájukkal hozzájárulva a rendezvény sikeréhez.

Az eseményről összefoglalókat, beszámolókat és véleményeket olvashatnak az alábbi elérhetőségeken:

A rendezvény honlapja, fotógalériával: http://www.cebc.hu/aktkonf.php?kid=171


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/hirek/xx-jubileumi-vezerigazgato-talalkozo-a-novekedes-eselyei