HU EN

Családbarát munkahely

 Az Intercontact Budapest Kft ez év közepén jelentkezett a Családbarát Hely tanúsítási programba, aminek eredményeként a Családbarát Munkahely tanúsító védjegy Bronz fokozatát nyerte el.

 Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által működtetett Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft minősítési kritériumrendszert dolgozott ki – jelenleg még csak a bronz fokozathoz – a munkahelyek és szolgáltatóhelyek családbarát minősítési rendszerére.

Az Intercontact Budapest Kft-t helyszíni audit alkalmával ellenőrző auditorok több szempontból is elismerően nyilatkoztak a cég családokat segítő eddigi tevékenységéről.

Ismert, hogy a fordító-tolmács szakmában nagyobbrészt nők dolgoznak, akiknek a munka és család követelményeinek összehangolása sokszor nagy erőfeszítést igényel. Ezen erőfeszítéseken kíván könnyíteni a társaság amikor rugalmas munkaidő-rendszert működtet, megteremtette az otthoni munkavégzés (a „home-office”) lehetőségét, rugalmas a szabadságok kiadásában, közös csapatépítő összejöveteleket szervez nemcsak az aktív, de a gyermekük miatt GYES-en, GYED-en lévőknek is, rendszeresen meghívva őket ezekre az összejövetelekre.

A fentieken kívül még számos más intézkedés is említésre és rögzítésre került a pályázati anyagban.

Mindezek eredményeként vált az Intercontact Budapest Kft bronz fokozatú Családbarát Munkahellyé.

A díjkiosztóra 2019. december 11-én került sor.

Családbarát


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: