HU EN

Híreink

 


EZÜSTÉREM! Book of Lists 2014/2015

Büszkén jelenthetjük be, hogy az InterContact a második helyen áll a fordítóirodák rangsorában, amely az idei Listák Könyvében jelent meg, és amely a cégeket árbevételük alapján rangsorolja. Csak az OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.) tudott megelőzni minket.

Frissítve: 2014. 12. 02.

Tovább »Book of Lists - Fordítóirodák listája 2013

A 2013-as év forgalmi adatait figyelembe véve az InterContact Budapest Kft. a negyedik legnagyobb hazai fordítóiroda a Budapest Business Journal kiadásában megjelenő Book of Lists/Listák könyve összesítése alapján.

Frissítve: 2012. 11. 29.

Tovább »Book of Lists - Fordítóirodák listája 2009/2010

A 2009-es év és 2010 első félévének forgalmi adatai szerint az InterContact Budapest Kft. a második legnagyobb hazai fordítóiroda a Budapest Business Journal kiadásában megjelenő Book of List/Listák könyve összesítése alapján.

Frissítve: 2011. 01. 04.

Tovább »XX. Jubileumi Vezérigazgató Találkozó – A növekedés esélyei

Sárvár, 2010. szeptember 29. – október 1.

A Central European Business Centre Hungary Kft. „A növekedés esélyei” mottó jegyében rendezte meg a XX. Jubileumi Vezérigazgatói Találkozót Sárváron, a Spirit Hotelben, 2010. szeptember 29. és október 1. között.

Frissítve: 2010. 10. 28.

Tovább »Fordítói gyakornoki program – 2010 nyara

Az InterContact Fordító- és Tolmácsiroda megalakulása óta már többször foglalkoztatott gyakorlati tapasztalatokra vágyó, fiatal kollégákat, ezért döntöttünk most úgy, hogy elsősorban az ELTE Fordító- és Tolmácsképző Tanszékével együttműködve, hivatalos keretek között indítjuk be a várhatóan új hagyományokat teremtő fordítói gyakornoki programunkat.

Frissítve: 2010. 08. 13.

Tovább »SDL Trados szakmai nap - 2010. 03.19.

A magas színvonalú rendezvényen számos érdekes előadást hallgathattak meg a jelenlévők.

Az előadók többnyire az SDL Tradost forgalmazó és a gyártó képviselői voltak, akik az új szoftvert méltatták.

Frissítve: 2010. 03. 24.

Tovább »Gyakornoki tapasztalatok

Külföldi tanulmányaim befejezése előtt kerültem az InterContact Budapest Kft-hez, fordítói gyakornoki pozícióba.

Frissítve: 2010. 03. 10.

Tovább »„A lektori kompetencia” – Horváth Péter Iván doktori értekezése

Irodánk mindig is figyelemmel kísérte a fordító és tolmács szakmához kapcsolódó eseményeket - emellett rendszeresen és aktívan részt veszünk különböző szakmai fórumokon, vitákon, konferenciákon, valamint hangsúlyt fektetünk a pályakezdő szakemberek támogatására (gyakornoki programok, külső és belső munkatársak szakmai képzései).

Frissítve: 2010. 03. 09.

Tovább »Megújult honlapunk!

Üdvözöljük az InterContact Budapest Kft. megújult internetes oldalán! Cégünk honlapja mostantól átfogóbb, átláthatóbb tartalommal és többféle szolgáltatással áll rendelkezésükre.

Frissítve: 2009. 09. 16.

Tovább »1


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/hirek