HU EN

Aktuális

aktuális Honlapunkon ügyfeleink űrlap segítségével is kérhetnek ajánlatot, sőt a fordítandó dokumentumot is feltölthetik. Leendő fordítóink és tolmácsaink online jelentkezhetnek irodánkba. Az Aktuális menüpont alatt cégünkről (Híreink) és a fordítási üzletág szakmai híreiről olvashatnak (Szakmai hírek) Galériánkban irodánkról, munkatársainkról, jelentősebb eseményekről láthatnak fotókat. Jó böngészést kívánunk!


Híreink

Közlemény

Az internetesen portálon megjelent Intercontact Mérnökiroda Kft semmilyen kapcsolatban nem áll az Intercontact Budapest Kft-vel !

Frissítve: 2018. 05. 04

Tovább »


Szakmai hírek

Miközben a könyvtárak fejlesztik szolgáltatásaikat, a könyvtárhasználat csökkenő

Érdekes cikket jelentett meg Klaudy Kinga a Fordítástudomány legfrissebb (2017. 2. szám) idei számában.
Közzétette azt a levelezést, amiben a Fordítástudományi Doktori Programban résztvevők könyvtárhasználati szokásaikat írják le.

Frissítve: 2018. 03. 09

Tovább »


Galéria

Book of Lists 2014/2015

EZÜSTÉREM

Frissítve: 2014.12.02

Tovább »


Hasznos linkek, érdekességek

hasznos oldalakAz alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan, fordítással, nyelvvel, nyelvészettel kapcsolatos honlapot, melyeket reméljük, érdeklődő szakmabeli és nem szakmabeli látogatóink is szívesen böngésznek!

Tovább »


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az InterContact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el a vendor@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk: