HU EN

Aktuális

aktuálisMegújult honlapunkon ügyfeleink űrlap segítségével is kérhetnek ajánlatot, sőt a fordítandó dokumentumot is feltölthetik. Leendő fordítóink és tolmácsaink online jelentkezhetnek irodánkba. Az Aktuális menüpont alatt cégünkről (Híreink) és a fordítási üzletág szakmai híreiről olvashatnak (Szakmai hírek) Galériánkban irodánkról, munkatársainkról, jelentősebb eseményekről láthatnak fotókat. Jó böngészést kívánunk!


Híreink

EZÜSTÉREM! Book of Lists 2014/2015

Büszkén jelenthetjük be, hogy az InterContact a második helyen áll a fordítóirodák rangsorában, amely az idei Listák Könyvében jelent meg, és amely a cégeket árbevételük alapján rangsorolja. Csak az OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.) tudott megelőzni minket.

Frissítve: 2014. 12. 02

Tovább »


Szakmai hírek

PROFORD ŐSZI KONFERENCIA - 2013. szeptember 20. 9:00-től

Helyszín:

Pázmány Péter Katolikus Egyetem BTK, Sophianum

1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 1.

A Professzionális Fordításszolgáltatók Egyesülete (ProFord) mindenkit szeretettel vár Őszi Konferenciájára, amely szeptember 20-án pénteken 9:00 órától kerül megrendezésre a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészkarán (cím: VIII. kerület, Mikszáth Kálmán tér 1., Sophianum).

Frissítve: 2013. 09. 09

Tovább »


Galéria

Book of Lists 2014/2015

EZÜSTÉREM

Frissítve: 2014.12.02

Tovább »


Hasznos linkek, érdekességek

hasznos oldalakAz alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan, fordítással, nyelvvel, nyelvészettel kapcsolatos honlapot, melyeket reméljük, érdeklődő szakmabeli és nem szakmabeli látogatóink is szívesen böngésznek!

Tovább »


Ajánlatkérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat fordítási, tolmácsolási vagy egyéb szolgáltatásra a következő oldalon található űrlap kitöltésével.

Tovább »

Referenciák

Az elmúlt években - többek között - a következő megrendelők vették igénybe fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat.

Tovább »

Munkalehetőség

Az Intercontact Budapest Kft. folyamatosan várja szabadúszó fordítók jelentkezését külsős fordítói csapatába a következő szakterületeken:

  • pénzügy, számvitel, bank
  • jog
  • közgazdaság
  • marketing, sales
  • gyógyszeripar, klinikai vizsgálatok

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, részletes szakmai önéletrajzát küldje el az office@icontact.hu e-mail- címre.

Tovább »


Ők is bíznak bennünk:

/aktualis